Vroeger was het een favoriet trefpunt van tal van kunstenaars (en dat is nog altijd te zien aan de fraaie collectie schilderijen), tegenwoordig is het een prima restaurant voor Prowein-bezoekers: Brand’s Jupp. Het restaurant van Tobias Havenstein en Carla Veenstra, 10 minuten rijden van de vakbeurs en van het vliegveld, serveert net als vorig jaar een speciaal Prowein-menu à 35 euro.
Brand´s Jupp, een traditioneel Duits restaurant met een prima keuken en een mooie wijnkaart, is tijdens Prowein dagelijks geopend. Het is een gezellig adres met ongedwongen sfeer, voor iedereen die houdt van tournedos, kabeljauw, flammkuchen of rode-bietjescarpaccio, een goed glas wijn of gewoon een lekker biertje.
Het Prowein-menu ziet er als volgt uit:
Amuse
Gamba’s met tomatenbruscetta en veldsla
Snoekbaarsfilet met kruidenrisotto en wittewijnsaus
Panna cotta met espuma van framboos en vanille-ijs
Restaurant Brand‘s Jupp
Kalkstrasse 49
40489 Düsseldorf-Wittlaer
Tel. 0049 (0) 211 404040
www.brandsjupp.de