Gramona jury

Jury Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2018

De opdracht voor Gramona Amuse Wedstrijd, waaraan jaarlijks meer dan 60 restaurants deelnemen, luidde dit jaar: creëer een vegetarische amuse bij de Cava Gramona Gran Reserva ‘Imperial’ Brut 2013.

De jury heeft inmiddels de 10 finalisten bekendgemaakt die op maandag 8 oktober deelnemen aan de finale:

De jury voor de halve finale bestond uit:

  • Jurgen van der Zalm – chef, restaurant Vinkeles*, Amsterdam, winnaar van de 2017 Gramona Amuse Wedstrijd
  • Jan van Lissum – directeur The Wine & Food Association/Proefschrift, juryvoorzitter
  • Lucas Rive – chef-eigenaar, restaurant Lucas Rive*, Hoorn
  • Noël Vanwittenbergh – hoofdsommelier, restaurant Ciel Bleu**, Amsterdam
  • Ronnie Brouwer – sommelier, restaurant De Kromme Dissel*, Heelsum

De te winnen prijzen:

1ste prijs
Reis voor 2 personen naar Barcelona inclusief vlucht en hotel; bezoek aan Gramona, de kelder, wijngaarden en een zeer verzorgde wijn-spijsdegustatie; volledig verzorgd diner voor 2 personen in sterrestaurant in Barcelona; 50% korting op de Cava Gramona Gran Reserva ‘Imperial’ Brut voor 3 maanden.

2de prijs
Reis voor 2 personen naar Barcelona inclusief vlucht; bezoek aan Gramona, de wijngaarden en een uitgebreide tapas-lunch met de Cava’s van Gramona in de kelder; 25% korting op de Cava Gramona Gran Reserva ‘Imperial’ Brut voor 3 maanden.

3de prijs
Volledig verzorgd diner voor 2 personen bij Restaurant Vinkeles* in Amsterdam (winnaar Gramona Amuse Competitie 2017); 25% korting op de Cava Gramona Gran Reserva ‘Imperial’ Brut voor 3 maanden.

www.gramonaamuse.com

Gramona jury

Jury Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2018