De jaarlijkse wijn-spijscompetitie ter gelegenheid van RieslingWeeks is gewonnen door restaurant Cheval Blanc, Heemstede in de categorie Topzaken en restaurant By Pascal, Oosterhout in de categorie Brasserie-Bistro-Restaurant.
De winnaars werden op maandag 24 september gehuldigd door Monika Reule (directeur Deutsche Weininstitut) Jan van Lissum (directeur The Wine & Food Association/Proefschrift) en Alain Jacobs (directeur Informatiebureau voor Duitse Wijn) tijdens Riesling & Co in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.
Maar liefst 75 restaurants schreven zich dit jaar in voor de RieslingWeeks wijn-spijscompetitie. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Informatiebureau voor Duitse Wijn en The Wine & Food Association en heeft tot doel te laten zien hoe chefs en sommeliers zich laten inspireren door uiteenlopende Duitse wijnen. De twee winnende combinaties worden gepresenteerd tijdens de vakbeurs Gastronomie-Fine Food Professional, maandag 5 november in de RAI Amsterdam. Een uitgebreid verslag van de competitie verschijnt later op deze site.
De overige finalisten per categorie waren:
Topzaken:
Bridges Dining – Amsterdam
Wolfslaar – Breda
Restaurant, brasserie en bistro:
Pollevie – Den Bosch
De Provenier – Schiedam

Team Cheval Blanc met jury

Team By Pascal
De winnaars werden op maandag 24 september gehuldigd door Monika Reule (directeur Deutsche Weininstitut) Jan van Lissum (directeur The Wine & Food Association/Proefschrift) en Alain Jacobs (directeur Informatiebureau voor Duitse Wijn) tijdens Riesling & Co in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Team Cheval Blanc met jury
Maar liefst 75 restaurants schreven zich dit jaar in voor de RieslingWeeks wijn-spijscompetitie. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Informatiebureau voor Duitse Wijn en The Wine & Food Association en heeft tot doel te laten zien hoe chefs en sommeliers zich laten inspireren door uiteenlopende Duitse wijnen. De twee winnende combinaties worden gepresenteerd tijdens de vakbeurs Gastronomie-Fine Food Professional, maandag 5 november in de RAI Amsterdam. Een uitgebreid verslag van de competitie verschijnt later op deze site.

Team By Pascal
De overige finalisten per categorie waren:
Topzaken:
Bridges Dining – Amsterdam
Wolfslaar – Breda
Restaurant, brasserie en bistro:
Pollevie – Den Bosch
De Provenier – Schiedam