rieslingweeks winnaars

De jaarlijkse wijn-spijscompetitie ter gelegenheid van RieslingWeeks is gewonnen door restaurant Cheval Blanc, Heemstede in de categorie Topzaken en restaurant By Pascal, Oosterhout in de categorie Brasserie-Bistro-Restaurant.

De winnaars werden op maandag 24 september gehuldigd door Monika Reule (directeur Deutsche Weininstitut) Jan van Lissum (directeur The Wine & Food Association/Proefschrift) en Alain Jacobs (directeur Informatiebureau voor Duitse Wijn) tijdens Riesling & Co in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Maar liefst 75 restaurants schreven zich dit jaar in voor de RieslingWeeks wijn-spijscompetitie. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Informatiebureau voor Duitse Wijn en The Wine & Food Association en heeft tot doel te laten zien hoe chefs en sommeliers zich laten inspireren door uiteenlopende Duitse wijnen. De twee winnende combinaties worden gepresenteerd tijdens de vakbeurs Gastronomie-Fine Food Professional, maandag 5 november in de RAI Amsterdam. Een uitgebreid verslag van de competitie verschijnt later op deze site.

De overige finalisten per categorie waren:

Topzaken:
Bridges Dining – Amsterdam
Wolfslaar – Breda

Restaurant, brasserie en bistro:
Pollevie – Den Bosch
De Provenier – Schiedam

www.duitsewijn.nl

cheval blanc

Team Cheval Blanc met jury

by pascal

Team By Pascal

De winnaars werden op maandag 24 september gehuldigd door Monika Reule (directeur Deutsche Weininstitut) Jan van Lissum (directeur The Wine & Food Association/Proefschrift) en Alain Jacobs (directeur Informatiebureau voor Duitse Wijn) tijdens Riesling & Co in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

cheval blanc

Team Cheval Blanc met jury

Maar liefst 75 restaurants schreven zich dit jaar in voor de RieslingWeeks wijn-spijscompetitie. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Informatiebureau voor Duitse Wijn en The Wine & Food Association en heeft tot doel te laten zien hoe chefs en sommeliers zich laten inspireren door uiteenlopende Duitse wijnen. De twee winnende combinaties worden gepresenteerd tijdens de vakbeurs Gastronomie-Fine Food Professional, maandag 5 november in de RAI Amsterdam. Een uitgebreid verslag van de competitie verschijnt later op deze site.

by pascal

Team By Pascal

De overige finalisten per categorie waren:

Topzaken:
Bridges Dining – Amsterdam
Wolfslaar – Breda

Restaurant, brasserie en bistro:
Pollevie – Den Bosch
De Provenier – Schiedam

www.duitsewijn.nl