AVW_0993 (2)Voor de vijfde maal in de geschiedenis van de Gault&Millau Awards worden dit jaar de genomineerden voor de titels Belofte (chef) van het Jaar, Talentvol Sommelier en Talentvol Gastheer/Gastvrouw van het Jaar vooraf bekendgemaakt en gepresenteerd.
Na het succes van de eerste editie in 2011 presenteren wij met trots tijdens het 27e Proefschrift Wijnconcours op zondag 11 oktober de showcase van Gault&Millau in de Prins Hendrikzalen van het NH Barbizon Palace te Amsterdam. Jonge professionals strijden voor de Gault&Millau Awards 2016 live op het podium om de begeerde titels. Middels deze ‘showcase’ kunnen zij hun visie, kennis en vaardigheden nog eens benadrukken ten overstaan van gerenommeerde collega’s en te midden van een groot publiek. De presentatie van de Gault&Millau gids 2016 is op maandag 2 november 2015 in het Forum Center van Amsterdam RAI. Die avond worden ook de winnaars van de Awards bekendgemaakt tijdens de vakbeurs Fine Food Professional 2015.
Vanwege de Shocase Beste Fromager van het Jaar zullen enkele importeurs van bijzondere kazen in de St. Olofskapel hun producten aan u presenteren en laten proeven!
Locatie: St. Olofskapel, NH Barbizon Palace Hotel, Amsterdam
Tijd: 13.00-18.00 uur
Bezoekers kunnen zich vanaf heden registreren via: https://proefschrift.nl/event-registration/?ee=11