Voor iedereen die dit leest en zijn of haar capaciteiten een keer wil toetsen aan andere wijnproevers. Wij geloven dat er bovendien ontzettend veel verborgen proeftalent rondloopt, bijvoorbeeld bij importeurs, restaurants, wijn- en kookclubs, gepassioneerde particulieren, het Nederlands Gilde van Sommeliers en horecascholen.
Prix wisseltrofee

Wijn speelt een steeds belangrijkere rol bij de keuze voor een restaurant. Veel mensen plannen ook een bezoek aan een wijnbar. Overal zie je de groeiende belangstelling voor wijncursussen en -opleidingen. De kennis over druiven en smaken is veel groter dan we denken. Alle aangehaalde groepen (en ook jonge) professionals dagen we uit om zich aan te melden voor de GPSH. Niemand hoeft aan zichzelf te twijfelen: nog nooit slaagde een team erin om nul punten te scoren. Over een aparte groep professionals vertellen we een volgende keer, want vinologen van de Wijnacademie doen nog mondjesmaat mee, en daar komt verandering in…

Prix

Deelnemen

Zowel professionals als particuliere wijnliefhebbers kunnen zich individueel of per team van 2 of 3 personen inschrijven. Inschrijven is nog mogelijk, maar wacht niet te lang, want het aantal deelnemers is beperkt! De deelnamekosten bedragen 30 euro per persoon.

Aanmeldingen naar k.vanlissum@thewinesite.nl