Geniet op zondag 24 oktober 2021 in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam van een geweldig kaasfestijn! U proeft de mooiste kazen, de heerlijkste wijnen, de lekkerste sappen en Bourgondisch Lifestyle vertelt u het verhaal achter de kazen.
Posthoornkerk 1
Een dag vol gastronomische inspiratie waarbij u kunt kiezen voor een uitgebreide kaaslunch in de stijl van ‘la dolce vita’ of een kaasdiner gekookt door chef Leonardo Pacenti van het Italiaanse toprestaurant Toscanini in Amsterdam. En wilt u ook thuis genieten van heerlijke kazen, dan kunt u voor of na uw lunch of voor uw diner gezellig shoppen in de Bourgondisch Lifestyle-winkel aan de overkant van de Posthoornkerk.
kazen 2

Kaaslunch

Een uitgebreide lunch met rijk gevulde tafels waarop prachtige kazen, vers gesneden charcuterie, heerlijke salades, soep en vers gebakken brood. Daarbij geniet u van heerlijke wijnen, onderscheidende sappen en water.

Kaasdiner

Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini kookt een Italiaans geïnspireerd menu waarin in alle gerechten onze kazen zijn verwerkt. De begeleidende wijnen zijn van van Anfors Imperial, importeur van kwaliteitswijnen. U hoort het verhaal achter de kazen en de wijnen, kortom het wordt een smaakvolle, leerzame en gezellige avond.

Afbeelding masterclass

25 oktober: kaasmasterclasses

Op maandag 25 oktober 2021 organiseert Bourgondisch Lifestyle in samenwerking met The Wine & Food Association twee kaasmasterclasses. Op het programma staat onder meer: het proeven van diverse kazen, toelichting door onze Maître Fromagers en door (internationale) kaasboeren en het proeven van wijnen. Tegelijkertijd kunt u in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam de sfeer opsnuiven van twee activiteiten van The Wine & Food Association: de huldiging van de winnaars van het 33e Proefschrift Wijnconcours en de verkiezing van de Beste Fromager van het Jaar. Meer over deze activiteiten leest u hier.

Informatie

Zondag 24 oktober 2021
Aanvang lunch 12:30u-15:00u, diner 18:30-22:30u.
Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, 1013 EX Amsterdam.
Prijs kaaslunch €45, kaasdiner €110 (inclusief alle dranken)
Tickets kaaslunch of kaasdiner bestellen via de site van Bourgondisch Lifestyle.

Maandag 25 oktober 2021
Aanvang ochtendmasterclass 10:00u-12:00u,
middagmasterclass 14:00u-16:00u
Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, 1013 EX Amsterdam
Prijs € 25,- per persoon per masterclass
Tickets Kaasmasterclass bestellen via de site van Bourgondisch Lifestyle

kazen 3