Van 9 t/m 11 januari 2023 zal Wine Professional haar poorten weer openen op de gebruikelijke locatie in de RAI Amsterdam, gelijktijdig met de eerste drie beursdagen van de Horecava.
Logo-wp
Nu de vakantieperiode weer ten einde loopt is ons team inmiddels vol enthousiasme van start gegaan met de bijbehorende voorbereidingen en staan alle seinen op groen. Gezien het grote aantal aanmeldingen van exposanten om weer te kunnen deelnemen belooft aankomende editie weer hét wijnevent van de Benelux te worden, met opnieuw naast de klassieke deelnemers ook diverse nieuwe exposanten en wijnregio’s.
De aankomende editie staat meer dan ooit in het teken van wijn. Daarom wordt de programmering aangepast en komt de nadruk nog meer te liggen op specifiek wijn-gerelateerde thema’s. Verder staan er diverse competities, uitreikingen en finales op het programma.
flessen

Nieuwe trends

In de twee jaar dat Wine Professional geen doorgang kon vinden hebben zich nogal wat verschuivingen voorgedaan, zowel in de horeca- als in de wijnwereld. De markt is sinds de laatste editie in 2020 flink opgeschud, ons koop- en consumptiegedrag is veranderd, voorkeuren en prioriteiten zijn aangepast. Nieuwe horecazaken en startende wijnimporteurs spelen creatief in op de nieuwe realiteit, in de hoop zo een plaatsje te veroveren op de markt.
Zowel Horecava als Wine Professional zullen qua beursinvulling en activiteitenprogramma actief inspelen op deze trends.

wp1

De komende maanden houden wij u middels diverse updates op de hoogte over onze exposanten, programma’s, bezoekersregistratie en andere nieuwsitems inzake Wine Professional 2023.

Deelnemen aan Wine Professional

Heeft u interesse om als exposant deel te nemen aan de eerstvolgende editie van Wine Professional? Dan kunt u hier informatie opvragen en/of zich aanmelden: js.vanlissum@thewinesite.nl, of telefonisch via 06 – 46 20 62 46

Overige activiteiten The Wine & Food Association

Voor een compleet overzicht van de activiteiten die The Wine & Food Association de komende tijd organiseert verwijzen wij u graag naar onze agenda. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en publicaties? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief.

glazen