Janez Bretovz

Janez Bretovz. restaurant JB, Ljubljana, Slovenië

Op maandag 5 november a.s. zullen in ieder geval 16 chefs acte de présence geven tijdens Gastronomie/Fine Food Professional 2018 in het Elicium van RAI Amsterdam. Onder hen bijvoorbeeld de gerenommeerde tweesterrenchefs Onno Kokmeijer, Erik van Loo en Soenil Bahadoer en de eensterrenchefs Arjan Bisschop, Huub van der Velden, André Gerrits en Vilmos Dohnal.

Onder hen bijvoorbeeld de gerenommeerde tweesterrenchefs Onno Kokmeijer, Erik van Loo en Soenil Bahadoer en de eensterrenchefs Arjan Bisschop, Huub van der Velden, André Gerrits en Vilmos Dohnal. Maar natuurlijk ook andere chefs van naam, ook uit Slovenië en Albanië.

Ter gelegenheid van het Orange Wine Festival, onderdeel van Gastronomie-FIne Food Professional, zullen ook de slowfood chef Bledar Kola van restaurant Mullixhiu in Tirana (Albanië) en chef Janez Bretovz van restaurant JB in Ljubljana (Slovenië) komen koken. Gedurende deze dag vinden er ook diverse kookwedstrijden plaats, zoals de nationale finale van de Copa Jerez en de Persian Caviar Trophee. De winnaars van de RieslingWeeks laten u hun winnende combinaties proeven.

Zoals u van ons gewend bent op onze events, kunnen bezoekers aan verschillende wijn-spijs programma’s deelnemen om zelf de bijzondere combinaties van de chefs, sommeliers en hun teams te komen proeven. U kunt zich daarvoor op de dag zelf vanaf één uur voor aanvang van de programma’s bij de stand van The Wine & Food Association opgeven.

Deelnemende chefs en restaurants

Tot op heden hebben de volgende chefs en restaurants hun medewerking toegezegd:

B
Soenil Bahadoer – De Lindehof (**) – Nuenen
Arjan Bisschop – De Heeren van Harinxma (*) – Beetsterzwaag
Janez Bretovz – restaurant JB, Ljubljana, Slovenië

D
Thomas Diepersloot – Voltaire – Leersum
Vilmos Dohnal – Vermeer (*)– Amsterdam

G
André Gerrits – ’t Amsterdammertje (*) – Loenen aan de Vecht

K
Onno Kokmeijer – Ciel Bleu (**) – Amsterdam
Bledar Kola, slowfood restaurant Mullixhiu, Tirana, Albanië
Arjan Kuipers – De Ertepeller – Papendrecht

L
Erik van Loo – Parkheuvel (**)- Rotterdam

M
Thijs Meliefste – Meliefste – Wolphaartsdijk

P
Takis Panagakis – Elea – Rijswijk

R
Jermain De Rozario – De Rozario – Helmond

S
Stef de Schaaf – Somm – Uden

V
Huub van der Velden – Cheval Blanc (*) – Heemstede

Z
Jurgen van der Zalm – Vinkeles (**) – Amsterdam

Meer informatie en bezoekersregistratie: vakbeursgastronomie.nl

Bledar Kola

Bledar Kola

Cul de Beaujeu

Cul de Beaujeu: zeer steile helling (tot 45%)

Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer

Erik van Loo

Erik van Loo