Zoals u van ons gewend bent op onze events, kunnen bezoekers aan verschillende wijn-spijs programma’s deelnemen om zelf de bijzondere combinaties van de chefs, sommeliers en hun teams te komen proeven. U kunt zich daarvoor op de dag zelf vanaf één uur voor aanvang van de programma’s bij de stand van The Wine & Food Association opgeven.
Deelnemende chefs en restaurants
Tot op heden hebben de volgende chefs en restaurants hun medewerking toegezegd:
B
Soenil Bahadoer – De Lindehof (**) – Nuenen
Arjan Bisschop – De Heeren van Harinxma (*) – Beetsterzwaag
Janez Bretovz – restaurant JB, Ljubljana, Slovenië
D
Thomas Diepersloot – Voltaire – Leersum
Vilmos Dohnal – Vermeer (*)– Amsterdam
G
André Gerrits – ’t Amsterdammertje (*) – Loenen aan de Vecht
K
Onno Kokmeijer – Ciel Bleu (**) – Amsterdam
Bledar Kola, slowfood restaurant Mullixhiu, Tirana, Albanië
Arjan Kuipers – De Ertepeller – Papendrecht
L
Erik van Loo – Parkheuvel (**)- Rotterdam
Thijs Meliefste – Meliefste – Wolphaartsdijk
P
Takis Panagakis – Elea – Rijswijk
R
Jermain De Rozario – De Rozario – Helmond
S
Stef de Schaaf – Somm – Uden
V
Huub van der Velden – Cheval Blanc (*) – Heemstede
Z
Jurgen van der Zalm – Vinkeles (**) – Amsterdam
Meer informatie en bezoekersregistratie: vakbeursgastronomie.nl

Bledar Kola

Soenil Bahadoer

Onno Kokmeijer

Erik van Loo