Doe mee met de battle en maak kans op een luxe wijnkist met zes iconische wijnen!

In juli 2022 is het veertig jaar geleden dat wijngebied Ribera del Duero de oorsprongsbenaming kreeg en dat gaat de wijnregio op de Wine Challenge Amsterdam vieren met een spannende battle tussen sommeliers en journalisten. Welk team heeft de meeste kennis over dit veelgeprezen wijngebied?
RIBERA
Dat Ribera del Duero in de afgelopen veertig jaar veel bereikt heeft is op verschillende vlakken goed te merken. Het gebied trapt zijn veertigste verjaardag namelijk af met een recordaantal back labels in 2021. Hoeveel dat zijn? Dat is nou een mooie vraag voor de kennisquiz die we op 28 juni om 16.30 uur presenteren aan de teams en het publiek.
 ribera 2
Master of Wine Cees van Casteren is speciaal voor deze gelegenheid de Master of ceremony en zal bekende wijn & food journalisten en topsommeliers het hemd van het lijf vragen.
Ook zo benieuwd welk team er meer weet? Doe ook mee en maak kans op een prachtige kist Ribera del Duero wijnen waaronder:

2019 Aalto
2019 Dominio de Pingus PSI Peter Sisseck
2015 Matarromera Prestigio
2019 Pago de Carraovejas
2017 Finca Villacreces
2019 Emilio Moro Malleolus

Registreer je nu voor een bezoek aan Wine Challenge Amsterdam, dinsdag 28 juni in de Forum Lounge van RAI Amsterdam en meld je aan voor: 40 jaar Ribera del Duero Battle

Voor meer vragen over deze battle en alle activiteiten van Ribera del Duero kun je terecht bij Freddi Elias via freddi@pitchpr.nl

wca logo