Nog een paar dagen en de eerste editie van Wine Challenge Amsterdam gaat van start. Het evenement voor wijnprofessionals werkzaam in horeca of wijnhandel vindt plaats op dinsdag 28 juni in de Forum Lounge van de RAI Amsterdam en duurt van 11.00 tot 18.00 uur. Wij kijken ernaar uit! U komt toch ook? Registreer u hier als u erbij wilt zijn.
Logo-WCA-zwart
Hieronder vindt u de plattegrond met de exposanten en wijnthema’s, en de bijbehorende tafelnummers. Tijdens het evenement, dinsdag 28 juni in de Forum Lounge van de RAI Amsterdam, presenteren de aanwezige importeurs en producenten recente jaargangen, nouveautés en verrassende wijnen, met de nadruk op gastronomische inzetbaarheid.
WCA22 plattegrond

Plattegrond Wine Challenge Amsterdam – Forum Lounge, RAI Amsterdam

Wijnthema’s, proeverijen en masterclasses
Wine Challenge Amsterdam wordt georganiseerd door The Wine & Food Association m.m.v. Pitch PR en is uitsluitend na online registratie gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in horeca en wijnhandel en pers. Het evenement vindt plaats op dinsdag 28 juni, 11.00-18.00 uur, in de Forum Lounge (ingang E) van de RAI Amsterdam.

Een compleet overzicht van de verschillende wijnthema’s, proeverijen en masterclasses (wijzigingen voorbehouden) leest u hier.

Deelname aan de masterclasses van Pitch PR is mogelijk na voorinschrijving via deze link. 
Voor diverse proeverijen van The Wine & Food Association kunt u zich op het event zelf inschrijven.

proeven