Logo_FolieCulinair.BBBIn de aanloop naar de uitreiking van de Gault&Millau Awards op maandag 7 november a.s. tijdens Gastronomie/ Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht, heeft Gault&Millau een eigen paviljoen op Folie Culinaire in Maastricht. Het programma daarvan is nu bekend!
Tijden en programma onderdelen onder voorbehoud.

Maandag 10 oktober
Gault&Millau Kooktheater

11.00 – 12.30 uur Showcase Gault&Millau
Tijdens dit programma zullen de volgende genomineerden voor de Award Talentvolle Chefs van het Jaar 2017 zich presenteren aan de Jury:
Thijs Meliefste- Meliefste- Wolphaartsdijk
Jonathan Zandbergen-Merlet- Schoorl
Arturo Dalhuisen- The White Room-Amsterdam
Bas van Kranen-De Leuf- Ubachsberg
Thomas d’Hooghe-Hemelrijk-Hulst

Juryleden Talentvolle Chefs van het Jaar 2017:
Chris Naylor- Vermeer- Amsterdam
Richard van Oostenbrugge-Bord’eau- Amsterdam
Noël Vanwittenbergh-Ciel Bleu-Amsterdam
Dick Middelweerd-De Treeswijkhoeve-Waalre
Hans van de Meebergh-journalist- Amsterdam
Onder leiding van Jan van Lissum –directeur en hoofdredacteur van Gault&Millau Nederland

13.00 uur Workshop Letse producten voor Chefs m.m.v. JanisFarm (België)
15.30 uur L’Atelier, Gulpen
16 punten GM
Chef: Hans Kinkartz

17.00 uur Ceremonie Proefschrift Concours Limburgse Wijnen m.m.v. De Limburgse Wijnboeren, Cafe Sjiek en Mes Amis. Voor juryleden en Limburgse wijnproducenten.

Maandag 10 oktober
Wijntheater

12.00 uur 2e Concours des Grands Vins du Beaujolais- Pays Bas
m.m.v. Janna Rijpma en Kyra van Lissum
(voor genodigden)
14.00 uur Proefschrift Concours Limburgse Wijnen m.m.v. De Limburgse Wijnboeren (voor genodigden)

Dinsdag 11 oktober
Gault&Millau Kooktheater

12.00 uur Rantree, Maastricht
14 punten GM
Chef: Ralph Hermans

13.30 uur Jerome, Valkenburg
14 punten GM
Chef: Jeroen Trimbos

15.00 uur Infini, Wahlwiller
14 punten GM
Chef: Michael van Geffen

16.30 uur Rozemarijn, Maastricht
15 punten GM
Chef: Jeroen Raes

Dinsdag 11 oktober
Wijntheater

13.00 uur Frans Wijnthema
14.30 uur Italiaans Wijnthema
16.00 uur Wijnen van het 28e Proefschrift Wijnconcours

Woensdag 12 oktober
Gault&Millau Kooktheater

12.00 uur Silvester’s, Sittard
14 punten GM
Chef: Silvester Heijligers

13.30 uur Boerderij-restaurant Aan Sjuuteeänjd, Schinnen
13 punten GM
Chef: Jean Thoma

14.30 uur Damianz (Het Arresthuis), Roermond
12 punten GM
Chef: Jeroen van Gansewinkel

15.30 uur Sofa Brasserie-Bar-Restaurant, Maastricht
13 punten GM
Chef: Jeroen Holten

16.30 uur Rozemarijn, Maastricht
15 punten G&M
Chef: Jeroen Raes

Woensdag 12 oktober
Wijntheater

13.00 uur Wijnen van de 32e Grand Prix Saint-Hubert
14.30 uur Vojacek
16.00 uur Salonard