gastronomie1Op 7 en 8 november 2016 a.s. vindt alweer de 6e editie van Gastronomie/ Fine Food Professional plaats in Jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door niet alleen Gastronomie, maar ook door The Wine & Food Association, onder meer uitgever van de Gault&Millau gids en organisator van Wine Professional én Fine Food Professional.

Door deze bundeling van krachten ontstaat er een nationaal top-event op het gebied van gastronomie en fine food: Gastronomie/Fine Food Professional, Dit is dé gastronomische vakbeurs op de “to do list” van alle professionals in de Nederlandse gastronomie en hotellerie.

U kunt zich als bezoeker registreren via: www.vakbeursgastronomie.nl

Nieuw: Gault&Millau theater
Ook dit jaar heeft Gastronomie weer een overvol programma met dit jaar is er niet één, maar zijn er twee kooktheaters op de beursvloer. Allereerst het kookpodium zoals u van ons gewend bent en nieuw dit jaar is het grote Gault&Millau theater.

gast-beursbrochure-2016-omslag1Twee dagen lang zullen toppers uit de Nederlandse en internationale gastronomie u inspireren met hun kooktechnieken, ‘signature dishes’ en bijzondere bereidingswijzen op het kookpodium. De chefs die dit jaar ‘acte de présence’ geven zijn onder andere: Rogér Rassin van restaurant La Rive (17,5 G&M/*), Intercontinental Amstel Hotel, Amsterdam, Bas van Kranen van restaurant De Leuf (16 G&M/*) in Ubachsberg,etc., Pieter Bosters van restaurant Mijn Keuken (17,5 G&M/*), zorgt in samenwerking met wijnkoperij La Persistance voor een voortreffelijke wijn-spijscombinatie en de nieuwste Michelin-chef van Nederland. Dennis van den Beld van het Roode Kooper (14 G&M) in Leuvenum zal in samenwerking met Lindenhoff uit Baambrugge de geheimen van het Baambrugs big met u delen!

Het Gault&Millau theater is het podium voor de internationale toppers. Zo kunt er onder meer Viki Geunes van restaurant ’t Zilte (18 G&M/**) in Antwerpen aan het werk zien, zal er een wijnproeverij plaatsvinden van en van de meest bijzondere wijnen van de wereld: Chateau Musar uit Libanon en zal chef Francis Paniego van restaurant El Portal de Echaurren** in de Spaanse streek Rioja u betoveren met de beste Spaanse delicatessen.

Speeddaten met slakken!
Op het Gault&Millau-theater gaan we speeddaten dit jaar! Met ingrediënten welteverstaan!
In korte tijd zullen leveranciers u alles vertellen wat u weten moet over hun producten. Hierbij speelt de toepasbaarheid van de ingrediënten de hoofdrol. Slakken, olijfolie, truffels, kaviaar en vele andere producten zullen in een nieuw, verrassend jasje gestoken worden! Zelfs de beste chef zal verrast worden, dus mis dit niet!

Genoeg redenen dus om Gastronomie op 7 & 8 november in Jaarbeurs Utrecht alvast in uw agenda te zetten! Voor het complete programma kunt u binnenkort terecht op onze nieuwe website: www.vakbeursgastronomie.nl

Wij heten u van harte welkom!