De winnaars zijn:
1ste plaats: Restaurant Vinkeles, Amsterdam
2de plaats: Restaurant de Kluizenaar, Goes
3de plaats: Restaurant Bentinck, Amerongen
Over enkele dagen is op deze pagina en social media meer informatie over de amuses en de finale te vinden.

De juryleden:
Jan van Lissum – Voorzitter. Gault&Millau Nederland / The Wine & Food Association
Saskia Schurink – Sommelier van Restaurant Han Ting* (Den Haag). 1 Michelinster, Gault&Millau Sommelier van het Jaar 2016, ridder van de Confraria del Cava ‘Sant Sadurni’
Lendl Mijnhijmer – Sommelier Waterproef Scheveningen, Talentvol Sommelier Gault&Millau 2017, winnaar internationale WSET McNie Tasting Trophy
Ronnie Brouwer – Sommelier Kromme Dissel, 1 Michelinster, Gault&Millau Sommelier van het Jaar 2017, ridder van de Confraria del Cava ‘Sant Sadurni’
Jozua Jaring – Chef/eigenaar Restaurant Ratatouille, 1 Michelinster, 16 punten Gault&Millau
Xavier Gramona – Eigenaar & wijnmaker Cava Gramona

De prijzen:
1ste prijs: Volledig verzorgde reis naar Barcelona voor twee personen inclusief vlucht, hotel, diner in een Michelin ster restaurant en een bezoek aan Cava Gramona + 50% korting op de Cava Gramona Gran Reserva ‘Imperial’ Brut t/m 29 december 2017.
2de prijs: Volledig verzorgde lunch voor twee personen in restaurant El Celler de Can Roca, Nr. 3 van San Pellegrino World’s 50 Best Restaurants van 2017 (exclusief vlucht & hotel) en een bezoek aan Cava Gramona.
3de prijs: Volledig verzorgd diner met de wijnen van Gramona voor twee personen in restaurant Taiko, Conservatorium Hotel te Amsterdam.