Twee familiebedrijven, de beroemde Spaanse wijnproducent Gramona en de wijnimporteur voor de gastronomie Wijnimport J. Bart, nodigen alle restaurants in Nederland uit om mee te doen aan de 6e editie van de Gramona Amuse Wedstrijd.
amuse NY Basement
De Gramona Amuse Wedstrijd is een van de belangrijkste wijn-spijscompetities van Nederland. Elk jaar doen er meer dan 60 restaurants uit heel Nederland en van elk niveau mee. Deze wedstrijd wordt nu ook in Zwitserland en Finland georganiseerd en is daardoor een internationale wedstrijd geworden.
Gramona Imperial
Na een lange verplichtte sluiting wegens het Covid-19 virus en de vele creatieve ideeën om gerechten mee te geven in boxen, is dit jaar het thema ‘Out of the Box’. Met deze wedstrijd en dit thema willen wij o.a. de talenten die er zijn in de horeca een kans geven om als team van chef en bediening samen uiting te geven aan hun creativiteit.
jurering

Doe mee!

Voor deze 6e editie vragen wij restaurants om de perfecte amuse te creëren bij de 2015 Imperial Brut, een van de top mousserende wijnen van Gramona. Gebruik alle creativiteit en denk weer ‘Out of the Box’.
Ga naar www.gramonaamuse.nl voor meer informatie, de prijzen en om aan te melden.

banner Gramona Wedstrijd