De coronapandemie vormde voor de restaurantteams en juryleden bij de tweede editie van het Grand Concours Bollinger een extra uitdaging. Maar behendig slalommend tussen lockdowns en coronabesmettingen slaagden de deelnemers erin om tijdens de voorronden goed beslagen ten ijs te komen.
Bollinger
De jury was bijzonder goed te spreken over de gepresenteerde wijn-spijscombinaties met twee wijnen van Champagne Bollinger als uitgangspunt: de Brut Rosé en de PN VZ16.
Zes teams bereikten de finale en komen tegen elkaar uit tijdens de uitgestelde Wine Professional Jubileumspecial bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam:
De jury was bijzonder goed te spreken over de gepresenteerde wijn-spijscombinaties met twee wijnen van Champagne Bollinger als uitgangspunt: de Brut Rosé en de PN VZ16.
Zes teams bereikten de finale en komen tegen elkaar uit tijdens de uitgestelde Wine Professional Jubileumspecial bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam:
jurytafel
  • Aan de Zweth, Schipluiden – chef Joris Peters, sommelier Alain Rosier
  • Bridges, Amsterdam – chef Raoul Meuwese, sommelier Marco Westra
  • De Burgemeester, Linschoten – chef Sander Spruijt, sommelier Kiki Bult
  • De Groene Lantaarn, Staphorst – chef Rob Heeling, sommelier Joris Smit
  • De Lindehof, Nuenen – chef Louis Craninckx, sommelier Anthony De Beir
  • RIJKS®, Amsterdam – chef Julius Kramer, sommelier Max van Bockel