Vanwege de nieuwe lockdown wordt de Wine Professional Jubileumspecial, die voor 10 januari gepland stond bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam uitgesteld.
Caillottes
De lockdown die zaterdag 18 december werd afgekondigd betekent voor ons allemaal niet alleen een grote en deels onverwachte klap, maar ook een nieuwe dosis onzekerheid. Ook de Wine Professional Jubileumspecial, een compilatie van highlights en andere programmaonderdelen van de uitgestelde reguliere Wine Professional, die voor 10 januari gepland stond bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam kan helaas geen doorgang vinden, omdat de maatregelen in ieder geval gelden tot en met 14 januari.

Nog even geduld a.u.b.

We blijven echter optimistisch en beschouwen deze lockdown niet als een knockdown. Het evenement gaat noodgedwongen tijdelijk in de koelkast en komt weer op de agenda zodra dat weer mogelijk is. Na beëindiging van de lockdown plannen we een nieuwe datum om deze Wine Professional Jubileumspecial alsnog door te laten gaan, inclusief alle aangekondigde programmaonderdelen, waaronder de finales van het 2e Grand Concours Bollinger en de Wines of Germany Gastro Cup.