Met de start van het nieuwe jaar is het weer bijna tijd voor de Wine Professional 2020. Dit jaar geeft niemand minder dan Cees van Casteren MW een speciale workshop. Op dinsdag 14 januari vindt er om 13:00 uur een blinde proeverij met de prachtige wijnen van Ribera del Duero plaats. Hier maken de vier beste fijnproevers kans op een unieke prijs: een reis naar Ribera del Duero samen met Cees van Casteren MW. Tijdens de reis gaan zij aan de slag met proeven om gezamenlijk de lijst der lijsten van Ribera del Duero samen te stellen.
Cees van Casteren MW

Cees van Casteren MW

Met de organisatie van een blinde proeverij onder de begeleiding van niemand minder dan Cees van Casteren MW krijgen de beste sommeliers de kans om met elkaar de strijd aan te gaan door 10 wijnen blind te proeven en beoordelen. Tijdens de beoordeling wordt er gelet op de proef technische basis en de communicatieve vaardigheden. Cees van Casteren MW maakt aan de hand van deze beoordeling een selectie van de vier beste sommeliers. De winnaars worden uitgenodigd om samen met Cees van Casteren MW op de unieke trip naar Ribera del Duero te gaan, om samen verder te proeven en verschillende top 20 lijsten samen te stellen van de beste wijnen van Ribera del Duero.

Dit spektakel vindt plaats op dinsdag 14 januari van 13:00 – 14:00 uur op de Wine Professional. Wil je hier aan deelnemen? Meld je dan vóór 7 januari aan bij Freddi via freddi@pitchpr.nl.