Ook Wine Professional 2021 wordt weer opgeluisterd met een boeiend programma aan proeverijen, presentaties en andere activiteiten. De komende tijd kunt u hierover alle details tegemoet zien. Hieronder alvast enkele highlights (uiteraard met enig voorbehoud):
wp a

Zondag 10 januari

Opening Wine Professional 2021
Locatie: St. Olofskapel, NH Collection Barbizon Palace, Amsterdam

  • Openingsspeech Jan- Sebastian van Lissum namens The Wine & Food Association.
  • Jaarlijkse speech Peter van Houtert, voorzitter Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren
  • Officiële opening Wine Professional door nog nader bekend te maken persoon.
  • Bekendmaking 1e Proefschrift Restaurants Elite Ranking.
  • Jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards (voor personen die zich onderscheiden hebben in de gastronomie).
wp c

Maandag 11 januari:

  • Finale Wines of Germany Gastro Cup 2021
  • Wine Challenge 2021: verkiezing beste rode en witte beurswijn met een horecaprijs tot 15 euro
  • Kick-off tweede editie Grand Concours Bollinger: prestigieuze wijn-spijscompetitie voor restaurantteams
  • Bekendmaking kandidaat Wijnvrouw van het Jaar
  • Platform Masters of Jerez, in samenwerking met producenten, het Consejo Regulador, importeurs in Nederland en België, en een selectie chefs en sommeliers

Dinsdag 12 januari:

  • Verkiezing Fromager van het Jaar
  • Uitreiking Proefschrift Restaurant Awards: jaarlijkse onderscheidingen voor chefs, sommeliers, gastvrouwen/-heren en restaurants
  • Bekendmaking Proefschrift Restaurants 2021 in vier prijscategorieën
wp b

Heeft u hier verder nog vragen over?
Of wilt u wellicht participeren als exposant?

Vraag dan informatie aan via js.vanlissum@thewinesite.nl of stuur een whatsapp berichtje naar 06 50 21 3881. U wordt dan z.s.m. teruggebeld. U kunt ook bellen naar 06 46 20 62 46 (Jan van Lissum)
Voor actuele informatie kunt u terecht op deze site, www.wine-professional.nl en op onze social media (de links staan bovenaan deze website). Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan.