De Proefschrift Restaurant Showcases behoren tot de highlights van het vakevenement Gastronomie, maandag 14 oktober in de RAI Amsterdam. Jonge professionals uit de restaurantwereld presenteren zich en maken kans op een van de felbegeerde Proefschrift Restaurant Awards. In dit artikel de kandidaten voor de award Talentvol Gastvrouw/Gastheer van het Jaar.

restaurant

De geselecteerde talenten die kans maken op de verschillende Proefschrift Restaurant Awards zijn ons de afgelopen tijd in positieve zin opgevallen tijdens de restaurantbezoeken door ons inspectieteam. Tijdens Gastronomie 2019 krijgen ze gelegenheid hun talent te bewijzen ten overstaan van een professionele jury. Ook u kunt ze daar live aan het werk zien! De deelnemers aan de Proefschrift Showcase Talentvol Gastheer/Gastvrouw zijn:

Merlijn vd Bosch

Merlijn van den Bosch – Flicka, Kerkdriel

Nicole Oosthoek

Nicole Oosthoek – De Nederlanden, Vreeland

Shannon Hofman

Shannon Hofman – De Burgemeester, Linschoten

Pauline Wiskerke

Pauline Wiskerke – De Kromme Watergang, Hoofdplaat

Saskia de Kuijer

Saskia de Kuijer – 6&24, Den Haag

Bezoek Gastronomie 2019

Maandag 14 oktober staat de Europafoyer van RAI Amsterdam (entree via Elicium) tussen 11.00-21.00 uur boordevol activiteiten in het kader van Gastronomie 2019. Meer informatie over het evenement vindt u hier en op vakbeursgastronomie.nl Restaurantprofessionals zijn van harte welkom tijdens Gastronomie, na  voorregistratie op onze site.