

Haring sashimi
Met shiso, lente-ui en gember-ponzu en witte rijst
Wijn
Manzanilla San Leon, Bodegas Argüeso, Sanlúcar de Barrameda, Spanje
Palomino; breed smaakpalet, complex, sherry omarmt de haring
Manzanilla Pasada en Rama, Bodegas Urium, Sanlúcar de Barrameda, Spanje
Palomino: delicaat en evenwichtig, zeer goed in balans met het gerechtje

Haring sashimi
Zalm tataki
Dun gesneden, geschroeide zalm met lente-ui, daikon en ponzu
Lekker, aromatisch
Wijn
Manzanilla Pasada en Rama, Bodegas Urium, Sanlúcar de Barrameda, Spanje
Palomino; mooi droog, delicaat, complex, perfecte match
Vegan agedashi nasu
Gefrituurde courgette-blokjes in soep van soja en dashi, met gember en lente-ui
Vettig, smeuïg, beignet-achtig
Wijn
Fino en Rama, Bodegas Urium, Jerez, Spanje
Palomino; goede combinatie, deze sherry pakt de gefrituurde courgetteblokjes uitstekend op
Amontillado Clasico, Bodegas Urium, Jerez, Spanje
Palomino, 15 jaar oude wijn; rijp, rijk, aromatisch, subtiel, met deze sherry krijgen we veel complexiteit en rijk geschakeerde tonen, wel nippen van deze sherry

Zalm tataki
Beef tataki
Dun gesneden, aangebraden rundvlees met knoflookchips, gember en pinda-sesam-ponzu
Wijn
Oloroso Clasico, Bodegas Urium, Jerez, Spanje
Palomino; balans met dit gerecht, vooral de gember en de pinda-sesamponzu doen het uitstekend bij de wijn, het is duidelijk welke mogelijkheden deze oloroso biedt.

Beef tataki
Beenmerg yukke
Beenmerg met steak tartare kimchi, geroosterde sesam en lente-ui
Vettig, boers
Wijn
Palo Cortado Clasico, Bodegas Urium, Jerez, Spanje
Palomino; redelijk goed, pittige confrontatie, lastig om juiste balans met gerecht te krijgen
De Japanner, Amsterdam

Beenmerg yukke