Altijd even puzzelen voor 2 november a.s. bij de Gault & Millau Awards en Fine Food Professional in Amsterdam RAI. Gezien het aantal aanmeldingen voor de Gault&Millau Top 100 Lunch en voor de gehele dag wordt het druk! Hoe drie masterclasses van Devaux Champagne/Okhuysen, Piper-Heidsieck/Maxxium en Italiaanse mousserende wijnen te combineren met tientallen ‘fine food’ en wijn exposanten met prachtige producten én toestemming van de brandweer?
Onze exposanten (status 30 oktober):
Anfors
Asian Wines
Bello Limoncello
Bourgondisch Lifestyle
Buscaglione Espresso
Cathy’s Taste
Cavad’or
Cavariane
Champagnist
De Coninck Wines
Devaux champagne
Duitse Wijn
Dutch Snail Caviar
Earth Concepts
EASR Wijnen
Eurocave
Felix Janssen Catering
First Impression Styling
Hanos
Granada Wines
Heisterkamp Wijnkopers
Jacobus Boelen
Kaasaffineurs van Tricht
Le Nouveau Chef
Lekker Sapje
Mousserend Italië
Nespresso
Piper-Heidsieck
Raspberry Craft
Rungis
Spelt Bakkersbrood
Vishandel Schot
Werkhoven Wijnen
Wijnhoeve Matton
Wijnkoperij Okhuysen
Wijnkoperij de WijnEngel
YourWinery
Zalmrokerij Smoking