Op maandag 13 februari heeft een driekoppig team van restaurant De Treeswijkhoeve van Dick en Anne Laura Middelweerd in Waalre de Grand Prix EvenTT Culinair van Assen gewonnen. Het team werd geleid door souschef Patrick van Hogeloon en bestond verder uit sommelier Bram van Grinsven en Johnny Moreno. Aan deze culinaire competitie, een van de highlights van de vakbeurs Horeca EvenTT in de TT-hal in Assen, namen in totaal tien restaurantteams mee die elk een viergangendiner presenteerden. De deelnemers werden zowel bij de bereiding in de keuken als bij de presentatie van de gerechten beoordeeld door een vakjury. De hoofdprijs bedroeg 5000 euro. De overige restaurants die deelnamen aan de culinaire wedstrijd waren Ciel Bleu, Merlet, De Ertepeller, De Loohoeve, De Oude Sluis, Hotel Landgoed het Roode Koper, Beyerick, De Bovenmeester en Restaurant-Hotel Haarhuis.

Bram van Grinsven, Patrick van Hogeloon, Johnny Moreno