Voor het eerst in de geschiedenis van het Proefschrift Wijnconcours worden de winnaars gehuldigd in Rotterdam. De feestelijke happening vindt plaats op 19 september tijdens de openingsdag van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. De winnende importeurs van de najaarseditie (wit, rood, zoet) van het 34e Proefschrift Wijnconcours kunnen bij die gelegenheid hun oorkondes in ontvangst nemen in het Wijntheater van Barbara Verbeek en Barend Havenaar.
Voorafgaand aan de uitreiking is een selectie van de meest interessante finalewijnen te proeven. Dit speciale Proefschrift Wijnconcours-programma duurt van 13.00 tot 15.00 uur.

Voorjaarseditie: rosé, mousserend, champagne
Het aantal ingezonden wijnen voor de voorjaarseditie van het Proefschrift Wijnconcours is dit jaar verrassend groot; dat geldt voor de categorieën rosé en champagne, maar vooral voor de sparkling wines. De wijnen worden binnenkort geproefd.
De winnaars in deze categorieën worden eind mei bekendgemaakt. Zij krijgen een digitale oorkonde gemaild. Tijdens de Wine Challenge Amsterdam, maandag 28 juni in de RAI Amsterdam, krijgen deze importeurs gelegenheid hun winnende wijnen te presenteren en kunnen zij alsnog een gedrukte versie van de oorkonde tegemoet zien.
Meer informatie via k.vanlissum@thewinesite.nl