Om zowel de perspresentatie van de restaurantgids Michelin als de openingsdag van de vakbeurzen Wine Professional en Horecava op maandag 13 januari succesvol te laten verlopen, hebben beide beursorganisatoren het volgende besloten:
banner wp

– De perspresentatie van Michelin in het DeLaMar Theater is vervroegd en vindt nu plaats van 10.30 tot 11.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur). Hierna worden de genodigden vergast op een cocktail.
– Vanaf 12.30 tot 13.30 uur kunnen de genodigden van Michelin die Horecava en of Wine Professional willen bezoeken, gebruik maken van een pendeldienst vanaf het DeLaMar Theater naar de RAI Amsterdam. Na het verlaten van het theater worden ze buiten door een hostess van Horecava en Wine Professional opgevangen die ze een flyer van beide beurzen overhandigt en ze verwijst naar de gereedstaande taxibusjes.
– Na vervoer naar de RAI Amsterdam worden de genodigden verwelkomd met een hapje en een drankje. Vervolgens kunnen ze hun weg vervolgen na Horecava en/of Wine Professional.