De Proefschrift Restaurant Showcases behoren tot de highlights van het vakevenement Gastronomie, maandag 14 oktober in de RAI Amsterdam. Jonge professionals uit de restaurantwereld presenteren zich en maken kans op een van de felbegeerde Proefschrift Restaurant Awards. In dit bericht de kandidaten voor de award Talentvol Sommelier van het Jaar.

sommelier
De geselecteerde talenten die kans maken op de verschillende Proefschrift Restaurant Awards zijn ons de afgelopen tijd in positieve zin opgevallen tijdens de restaurantbezoeken door ons inspectieteam. Tijdens Gastronomie 2019 krijgen ze gelegenheid hun talent te bewijzen ten overstaan van een professionele jury. Ook u kunt ze daar live aan het werk zien! De deelnemers aan de Proefschrift Showcase Talentvolle Sommeliers zijn:
Tim Theuns

Tim Theuns – Pure C, Cadzand Bad

Natasja Noorlander

Natasja Noorlander – Vinkeles, Amsterdam

Joey Lange

Joey Lange – Fred, Rotterdam

Priscilla van der Voort

Priscilla van der Voort – Waterproef, Scheveningen

Adriaan Visser

Adriaan Visser – Tribeca, Heeze

Bezoek Gastronomie 2019

Maandag 14 oktober staat de Europafoyer van RAI Amsterdam (entree via Elicium) tussen 11.00-21.00 uur boordevol activiteiten in het kader van Gastronomie 2019. Meer informatie over het evenement vindt u hier en op vakbeursgastronomie.nl Restaurantprofessionals zijn van harte welkom tijdens Gastronomie, na  voorregistratie op onze site.