Vroeger was Pierre de plek om de wijnen van Gebroeders de Bruijn te proeven. Sinds de overname Joey de Kruijf, tevens mede-eigenaar en gastheer van Central Park, zijn het assortiment en ook het profiel van de gasten behoorlijk verbreed.
tekst Hans van de Meeberg
Het interieur is wat minder bombastisch gemaakt en tegelijk is de keuken wat uitgebreid, zodat wijnliefhebbers voor een echte maaltijd niet meer hoeven te verkassen. De chefs Tim Brood en Krisztian Parlagi doen de toevoeging ‘par CP’ eer aan en zorgen voor aantrekkelijke bar-bites en mooie gerechten. Met 650 referenties op de wijnkaart, 15 wijnen per glas – al vanaf €4,25 – en een aparte Coravinkaart is er wijntechnisch voor elk wat wils. Met speciale aandacht voor de wijnliefjes van SVH Meestergastheer Kruijf: Bourgogne en Duitsland. Ook zakelijk is Pierre een fijne optie geworden, zo vlak bij de toegang tot de A4 en A44 en met veel parkeergelegenheid in de omgeving. Een tweegangenlunch, met water en koffie of thee, serveren ze hier voor €25,-. Het enige dat nog herinnert aan de oude bar is de naam Pierre maar dan gelukkig wel met de toevoeging ‘par C(entral) P(ark)’. Om verwarring te voorkomen. Het zomerterras en de optie voor een snelle lunch of snel diner maken het plaatje compleet.
Pierre Par CP
Denneweg 11, 2514 CB Den Haag, 070–7670024
Ma gesloten
Di/wo 12.30 – 00.00
Do/za 12.30 – 01.00
Zo 12.30 – 22.00