EH3
(Persbericht) De toonaangevende B2B beurs EquipHotel voor hotel- en restaurantprofessionals, vindt van 6 t/m 10 november 2022 opnieuw plaats in Parijs. Dit jaar staat het thema bewuste hospitality centraal, oftewel nieuwe, transversale manieren om verantwoorde en duurzame horecaetablissementen te ontwerpen.
De EquipHotel Innovation Awards zijn een hoogtepunt voor horecaprofessionals en bieden een waardevol platform voor de winnaars. Door middel van deze wedstrijd, opgebouwd rond vier categorieën met betrekking tot de vier thema’s van de show, “Food service”, “Tech / Services”, “Wellness”, “Design” en 2 subcategorieën, “Customer Experience” en “Well-Being at Work”, toont de EquipHotel innovaties in de hospitality sector.
EH22-logo

De leden van de jury van de Innovation Awards, voorgezeten door Olivier Bon, medeoprichter en directeur van Experimental Group, hebben 24 projecten – van de 200 – op de shortlist gezet die rekening houden met het milieu, menselijke relaties, welzijn op het werk en klanttevredenheid. Deze keuzes zijn gebaseerd op de prioriteiten van een horecasector die grote veranderingen ondergaat.

innov 1
EQUIP innov 3
Van 1 t/m 8 november kan het publiek online stemmen. De resultaten van deze openbare stemming zijn goed voor 30% van de totale score, terwijl de punten toegekend door het panel van experts 70% vertegenwoordigen.

De bekendmaking van de 9 winnaars, 1 voor elke subcategorie, d.w.z. 2 per categorie, en een “jury’s choice award”, vindt plaats op 9 november 2022 om 17.00 uur op de Main Stage (hal 7.3). De ceremonie wordt gepresenteerd door foodcolumnist Loïc Ballet.

Een overzicht van alle 24 genomineerden vindt u hier.

EQUIP innov 5
EQUIP innov 2

Meer info op www.equiphotel.com of klik hier voor het bestellen van uw gratis toegangsbadge.