The Wine and Food Association organiseert de 33e editie van de Grand Prix Saint- Hubert, de oudste, lastigste, maar ook leukste proefwedstrijd in de Benelux.

De eerste opzet is klaar, verrassende wijnen, klassiekers en uitdagende wijnen met de kwaliteit en typiciteit die een hoge score niet gemakkelijk, maar beslist mogelijk maakt.
Schrijf in voor deze proefwedstrijd waarin je samen met 2 teamleden de origine van 10 wijnen moet bepalen op grond van 14 herkomstbenamingen. Extra punten zijn er te verdienen voor het benoemen van de juiste samenstelling (de wijnen zijn mono-cépages of klassieke blends), appellatie, jaargang en producent.

Naast eeuwige roem en toegang tot de eregalerij met illustere winnaars, krijgt het winnende teams 3 gouden dukaten en de eer een jaar lang trotse eigenaar te mogen zijn van de felbegeerde wisseltrofee.

De ontvangst is om 09.00 uur

De wedstrijd is van 10.00-12.00 uur in de Prins Hendrikzalen 1-4 in het NH Barbizon Collection op de Prins Hendrikkade 59-72 in Amsterdam.

Aanvullend programma met andere activiteiten op dezelfde dag!

Symposium Vins Nature

Aansluitend is er een lopende proeverij van Vins Nature van 13.00-17.00 uur en kunt u deelnemen aan een symposium over Vins Nature met medewerking van diverse Vins Nature importeurs en diverse specialisten en sommeliers. Dit zijn Vinoblesse, Rungis/Dhaufine, Vleck Wijnen, De Geluksdruif, Champagnist, Bolomey Wijnimport, Vinatura, Wilde Wijnen en Pieksman Wijnimport BV van 15.00-17.00 uur in de St. Olofskapel.

Wilt u hieraan deelnemen? Mail dan naar k.vanlissum@proefschrift.nl

Millesimé Bio uit Montpellier geeft persconferentie en proeverij van 12.30-14.00 uur

Daarnaast is er in de Boardroom een persconferentie mét wijnproeverij van Millesimé Bio, de biologische wijnbeurs in Montpellier. Hierbij zullen gastspreker Jacques Frelin en Cendrine Vimont aanwezig zijn. Wilt u hieraan deelnemen? Mail dan naar k.vanlissum@proefschrift.nl

Showcase Gault&Millau 2018

Daarnaast is er in de St. Olofskapel de Showcase Gault&Millau 2018: de presentatie van genomineerde jonge chefs, sommeliers en gastvrouwen & -heren.Tevens strijden jonge fromagiers om de titel Beste Fromager 2018. Op maandag 6 november zal tijdens Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Nacht van Gault&Millau bekend worden gemaakt wie de felbegeerde Awards toebedeeld zullen krijgen.

Datum en locatie:
24 september 2017: NH Collection Barbizon Palace Hotel (Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam).
Voor meer informatie en inschrijvingen: k.vanlissum@proefschrift.nl