Grand Prix Saint-Hubert fotoOp zondag 7 juni zal de oudste en meest prestigieuze blindproefwedstrijd van de Benelux worden gehouden. Zoals gebruikelijk proeft elk team 10 rode wijnen die blind worden gepresenteerd. Vooraf worden 14 herkomstlanden of -gebieden gegeven. Aan elk team de opdracht de 10 wijnen te koppelen aan het juiste gebied of land en aan te vullen met relevante details zoals de druif, de appellatie, het jaar en/of de producent.
Zowel professionals als particuliere wijnliefhebbers kunnen zich individueel of per team van 2 of 3 personen inschrijven. Inschrijven kan tot en met 27 mei!
De Grand Prix Saint- Hubert is bestemd voor teams van drie personen. Bij inschrijving van 1 of 2 personen wordt ter plekke een team van 3 personen samengesteld.
Deelnamekosten bedragen 30 euro per persoon, inclusief toegang tot de finale proeverij van de Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie en het Rosé, Champagne en Mousserende concours. Het beste team wint 3 gouden dukaten, daarnaast zijn er aantrekkelijke prijzen voor de nummers 2 en 3. Wilt u hieraan deelnemen? Stuur dan vóór 27 mei een mail naar k.vanlissum@proefschrift.nl

Tijdschema 31e  Grand Prix Saint-Hubert
10.30 uur                        Ontvangst
11.00-13.00 uur              31e Grand Prix Saint-Hubert
15.15 uur                        Prijsuitreiking