Het winnende team
Bistro TWO, Roermond
Chef: Lambert Walter
Sommelier: Brandon Emmanuel
Amuse: Eterna Forest Bite – met o.a. knolselderij en shiitake
Tweede plaats
Roemer Wine-Food, Utrecht
Chef: Glenn van Limbeek
Sommelier: Wim Dankers
Amuse: Gepocheerde oester – met o.a. kaviaarkombucha en pastinaakcrème
Derde plaats
Joann*, Enschede
Chef: Emiel Kwekkeboom
Sommelier: René Dommerholt
Amuse: Octopus & Ajo Blanco – met o.a. jamon iberico en abrikoos

De finalejury
1. Jan van Lissum (Proefschrift – voorzitter)
2. Noël Vanwittenbergh (Ciel Bleu**)
3. Adrian Zarzo (Zarzo*)
4. Leo Gramona (Gramona)
5. Rodrigo Briseño (sommelier restaurant Disfrutar***)
Hoofdprijs
Het team van Bitros TWO wordt beloond met een volledig verzorgde reis naar Barcelona voor 2 personen voor 2 nachten, inclusief diner bij restaurant Disfrutar*** (Nummer 1 in The San Pelllegrino World’s 50 Best Restaurants in 2024) en een bezoek aan Gramona met een unieke ‘Library tasting’
Daarnaast waren er aantrekkelijke prijzen voor de teams die op de tweede en derde plaats eindigen.
Binnenkort volgt op deze site een uitgebreid finaleverslag.
Meer informatie: gramonaamuse.nl