SBezoek drie evenementen op één dag onder één dak! Zoekt u uw nieuwe favoriete wijnen voor in uw restaurant, op uw terras of gewoon thuis? Wilt u de nieuwste trends en ontwikkelingen proeven? Bent u ook benieuwd wat Nederlandse en Belgische importeurs voor u in petto hebben? Registreert u dan nu kosteloos voor het 27e Proefschrift Wijnconcours op zondag 11 oktober a.s. in het NH Barbizon Palace Hotel te Amsterdam via https://proefschrift.nl/event-registration/?ee=11

Na de rosé, mousserende en champagnewijnen die in het voorjaar werden beoordeeld, komen nu de witte, rode en zoete wijnen aan bod. Alle wijnen werden door een vakkundige jury blind geproefd per prijsklasse, soort en/of herkomstgebied. Belangrijke criteria zijn typiciteit en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Tijdens dit event kunt u zelf alle finalisten proeven in de St. Olofskapel!

Deze competitie is inmiddels de graadmeter van het actuele wijnaanbod in ons land. Voor horecaprofessionals, kenners en liefhebbers biedt het concours ieder jaar weer de mogelijkheid de beste betaalbare wijnen die in Nederland en België geïmporteerd worden te komen proeven. Hét moment om nieuwe wijnen te kiezen voor het najaar/de feestdagen!

Locatie: NH Barbizon Palace Hotel,St. Olofskapel,Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam

Tijd: 13.00-18.00 uur